• În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6.333 de cazuri noi de coronavirus. Totalul persoanelor internate se ridică la 10.313 dintre care 1.220 sunt internate la ATI.
  • Este a doua zi a Congresului Național al Partidului Național Liberal. Premierul va afla astăzi cu cine va face echipă în conducerea partidului pentru următorii patru ani. În aceste momente așteptăm rezultatele voturilor.
  • România este pe locul 3 în Europa la învățarea limbilor străine, conform Eurostat. În 99% din licee se învață două limbi străine, mult peste media europeană de 59%. Doar în Franța și Luxemburg procentul este de 100%.
  • Guvernul elvețian a aprobat căsătoriile dintre persoanele de același sex. În urma votului atât cuplurilor dintre bărbați, cât și dintre femei vor putea adopta copii. Rezultatele inițiale arată că 64% la sută dintre votanți sunt pro legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, în timp ce 36% se opun.
  • Un nou studiu MIT arată că tehnologia de autopilot de pe Tesla este periculoasă. Motivul este reprezentat de mașina care nu devine autoNOMĂ în totalitate, iar șoferii nu sunt suficient de vigilenți. Cele mai bune variante sunt fie ca șoferul să fie total în control, fie mașină să fie complet autonomă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE