NE VINDECĂM DE COVID. Aproximativ 31,5 milioane de persoane la nivel global, care s-au infectat cu SARS-COV-2, s-au vindecat.

COVID-19, CIFRELE ZILEI. 4.761 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore. 73 de persoane au pierdut lupta cu virusul, iar la ATI sunt internați 787 de pacienți.

PSD, ACUZAȚII LA ADRESA PNL. PSD acuză PNL că pregătește majorarea TVA, spunând că acesta e motivul pentru care legea bugetului de stat nu a fost încă supusă dezbaterii și adoptării.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE. Sunt restricții de circulație, de astăzi până luni, pe Autostrada Sibiu – Deva, din cauza unor lucrări care se fac în zona localității sibiene Apoldu de Jos.

SUA, RECORD DE INFECTĂRI. Statele Unite au înregistrat cel mai mare număr de infectări cu COVID de la începutul pandemiei – aproximativ 84 de mii de cazuri noi.

ÎN CĂUTAREA VACCINULLUI SALVATOR. Iar americanii anunță că vor relua testarea vaccinului anti-covid produs de Astra Zeneca și Universitatea Oxford. În SUA a fost oprit studiul în urmă cu o lună, după ce un voluntar din UK a prezentat o afecțiune neurologică.

BILET DE MILIOANE. Un bilet scris de Albert Einstein a fost vândut cu peste 1 milion de dolari, în cadrul unei licitații.

SECOND-HAND CU STIL. Și te-ai gândit vreodată să dai bani pe dressuri deja rupte. Ei bine brandul Gucci îți vinde cu 140 de euro o pereche ruptă cu stil.

CURAT-MURDAR, SEMNAT RALPH LAUREN. Rămân tot în zona fashion și îți spun că și Ralph Lauren merge pe zona hainelor deja purtate. În noua colecție găsești o salopetă de muncitor pătată de vopsea – costă 690 de euro.

EL CLASICO: BARCELONA – REAL MADRID. Iar astăzi se joacă unul dintre cele mai așteptate meciuri de fotbal: El Clasico. FC Barcelona – Real Madrid începe la ora 17:00.

Este întâlnirea cu numărul 245 dintre cele două cluburi. Este egalitate la victorii, fiecare a câștigat de 96 de ori, iar 52 de meciuri s-au încheiat cu o remiză.