• Medicul Alexandra Rafila a spus că la începutul anului 2021 vom avea vaccinul anti-COVID. Probleme vor fi la modul de distribuire al vaccinului.
  • Știi că sâmbătă ți-am spus că americanii reiau testarea vaccinului anti-covid produs de Astra Zeneca și Universitatea Oxford. Acum, Johnson and Johnson se pregătește să facă același lucru, după ce săptămâna trecută a oprit un studiu al vaccinului, aflat în faza finală, pentru că un voluntar s-a îmbolnăvit.
  • 3.855 de cazuri noi de COVID au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore. Avem record de pacienți la terapie intensivă: 828 și au fost raportate și 73 de decese.
  • Iar Premierul Orban ia în calcul restricționarea circulației pe timp de noapte în localitățile unde sunt peste 3 cazuri la mia de locuitori.
  • Începând cu luni, vor fi restricții noi și în Italia, după ce la ultima raportare au fost înregistrate aproximativ 20 de mii de cazuri noi. Barurile și restaurantele se închid la ora 18, iar cinematografele, teatrele și sălile de sport se închid până pe 24 noiembrie.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC