• E record absolut de cazuri noi COVID. 15.037 de noi cazuri au fost confirmate la noi. 252 de persoane și-au pierdut viața și 1.480 sunt la ATI. 22 de minori sunt în stare gravă.
  • România a activat mecanismul de protecție civilă european, pentru a cere TOCILIZUMAB. Este posibil ca România să ceară anumite echipamente, în mod deosebit oxigenatoare individuale, pentru a crește numărul paturilor cu oxigen din spitalele care au paturi libere, dar nu sunt conectate la oxigen.
  • Azi poate fi ultima zi a premierului Cîțu la Palat. La 12 plenul reunit dezbate și votează moțiunea de cenzură depusă de PSD: Teoretic, se vor aduna 280 de voturi: 157 de la PSD, 80 de la USR PLUS și 43 de la AUR. Este nevoie de 234 de voturi.
  • Guvernul compensează facturile la energie pentru aproximativ 13 milioane de români. La energie electrică – între 30 de kw şi 200 de kw/lună – iar la gaze naturale 25% din factură.
  • Ai atenționare de călătorie din partea MAE dacă mergi în Italia. Sunt coduri roșu, portocaliu și galben de precipitații în centrul regiunii Liguria și zona de vest din regiunea Piemonte.
  • Guvernul introduce taxa pe ambalajele de plastic, aluminiu și sticlă, ca să crească gradul de reciclare. De câte ori vei cumpăra o sticlă cu apă sau o doză de suc sau bere, plătești cu 50 de bani mai mult, bani pe care îi recuperezi dacă duci sticla înapoi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ