• Începând de astăzi, toate persoanele care intră în ţară sunt obligate să completeze un fomrular digital, în termen de 24 de ore, prin aplicaţia plf.gov.ro. Dacă nu respecți măsura, riști o amendă între 2.000 și 3.000 lei.
  • Premierul Nicole Ciucă ajunge astăzi la Bruxelles. Acesta se va vedea cu oficialii Uniunii Europene, dar și ai NATO. În această seară va discuta cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael, iar mâine cu șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen.
  • În Gara de Nord, niciun tren nu a mai plecat de dimineață. Peste 1.000 de angajați ai CFR au declanșat o grevă spontană, nemulțumiți de faptul că legea statutului personalului feroviar nu se aplică și de faptul că salariile sunt mici. În 54 de gări activitatea este oprită.
  • Când educația devine cenușăreasa guvernului, există universități care își srpijină studenții. Unul dintre exemple este Universitatea Transilvania din Braşov care a investit, anul acesta, peste 550.000 de euro în zece proiecte ale studenţilor.
  • Gigantul Booking vine în România. În acest moment e în cautarea unui spațiu de închiriat pentru cei peste 700 de angajați care vor lucra acolo. Platforma a fost lansată în 1996 și are în acest moment venituri care depășesc 9,2 miliarde de dolari. 
  • Statele membre ale Uniunii Europene vor primi 20 de miliaone de doze suplimentare de vaccin Pfizer-BioNTech în primele 3 luni ale anului 2022 pentru a face față variantei Omicron, a anunțat Comisia Europeană.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE