• Pe 2 decembrie vine prima transă din fondurile PNRR. Este vorba despre 1,82 miliarde euro. Dan Vîlceanu a preluat mandatul de ministru al Fondurilor europene de la interimarul Florin Cîțu. Fostul premier i-a trasat misiunea să fie gardianul PNRR și al reformelor cuprinse în plan.
  • Comisia Europeană va autoriza astăzi vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Ieri, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat utilizarea vaccinului.
  • Nu crește vârsta de pensionare. Asigurările vin de la noul Ministru al Muncii, Marius Budăi. Ministrul spune că în România trebuie mai întâi să ridicăm speranţa de viaţă şi abia apoi să ne gândim la eventuale creşteri a vârstei de pensionare.
  • Armata română este „cea mai avansată componentă de modernitate” spune actualul ministru al Apărării Naționale, Vasile Dâncu. Iar faptul că suntem membri ai NATO a ajutat armata romană să meargă înaintea societăţii, mai spune el.
  • Bugetul de 14 mil. lei pentru rabla electrocasnice prima etapă, s-a epuizat în doar 5 minute. Au fost 35.000 de vouchere, cele mai multe pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE