PREGĂTIȚI ȘI NU PREA. Aproape 5000 de elevi din cele peste 450 de localități care se încadrează în scenariul galben sau roșu nu au un laptop sau o tabletă, a spus Monica Anisie.

ȘCOALA ONLINE A PICAT. Americanii au și ei probleme cu școala online. O platformă folosită de milioane de elevi din Statele Unite a picat, chiar în prima zi de școală.

ALEGERILE, O PRIORITATE. Tablete pentru elevi nu avem, în schimb, pentru alegeri DA! Peste 22 de mii de device-uri sunt distribuite în secțiile de votare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

BILANȚUL COVID: 1271. Încă 1.271 de români au ieșit pozitivi la coronavirus, în ultimele 24 de ore. De asemenea, alți 51 de pacienți cu Covid au murit.

DN7, TRAFIC RESTRICȚIONAT ÎN WEEKEND. Nu te duce, sâmbătă, pe Transfăgărășan! Are loc Turul României la Ciclism, iar drumul va fi închis.

TESTAREA, ON HOLD. AstraZeneca întrerupe testarea vaccinului anti-COVID, după ce un voluntar din Marea Britanie s-a îmbolnăvit.

POMPEO AMENINȚĂ. Mike Pompeo, șeful diplomației americane, ameninţă Belarusul cu sancţiuni, după tentativa de expulzare a unor opozanți.

JEFF IAR ESTE PRIMUL. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, conduce topul Forbes al celor mai bogați oameni ai planetei. Averea lui a crescut cu 57% față de anul trecut.

TĂTĂRUȘANU AJUNGE LA AC MILAN. Ciprian Tătăruşanu s-a înţeles cu AC Milan pentru un contract pe 3 ani.

RECORDUL LUI RONALDO. Cristiano Ronaldo a depășit numărul de 100 de goluri marcate pentru Portugalia. Atacantul a reușit această performanță în meciul din Liga Naţiunilor cu Suedia.