Îmbracă-te gros dacă ieși pe seară, la o plimbare. Zece județe din nordul, sudul și estul țării sun, în orele următoare, sub cod galben de vânt puternic.

După Orban, și ministrul Tătaru te asigură că nu este luată în calcul, în acest moment, varianta unui lockdown. El recomandă și reluarea cursurilor în clase, acolo unde e posibil.

Simona Halep se simte bine. Are simptome ușoare de Covid și e izolată la domiciliu, spune Artemon Apostu-Efremov, unul ditre antrenorii ei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dacă ești din Sălaj, n-am vești bune pentru tine. Autoritățile se gândesc să-ți interzică circulația pe timpul nopții, după ce rata de infectare a depășit 5 cazuri la mia de locuitori.

Italia are 48 de ore la dispoziție ca să impună restricţii mai dure, a spus azi ministrul sănătății. Nu este exclus un nou lockdown. Măsurile vor fi anunțate mâine dimineața.

Aproape jumătate din populația Slovaciei a fost testată, azi, pentru Covid. A fost prima zi a testării naționale și doar 1 la sută dintre cele 2,6 milioane de oameni testați au ieșit pozitivi.

Slovacia va repeta testarea weekendul viitor, ca să descopere cazurile ratate acum sau pe cei care s-au infectat între timp. Testarea e gratuită și voluntară, dar cei care nu participă trebuie să intre în carantină.

Israelul a început azi testele pe oameni ale vaccinului său contra Covid-19. Dacă rezultatele vor fi bune, vaccinul va ajunge la populație la la vară.

Armenia cere Rusiei să îi asigure securitatea, în conflictul cu Azerbaidjanul asupra regiunii Nagorno-Karabah. 1.250 de oameni și-au pierdut viața în confruntările din ultima lună.

Astăzi este Ziua Mondială a Veganismului. Iar un bărbat a profitat de moment și a deschis prima măcelărie vegană din Marea Britanie. Se numește Rudy’s, e în nordul Londrei și vinde versiuni fără carne ale unor produse tradiţionale.