Simona Halep te-a ajunțat azi că a ieșit pozitivă la testul de coronavirus. M-am izolat la domiciliu și mă simt bine, a scris Simona pe twitter. Sute de fani i-au trimis deja mesaje de susținere.

Celebrul actor Sean Connery a murit astăzi, la vârsta de 90 de ani. A fost primul James Bond și, fără îndoială, și cel mai bun.
SE

Încă 5.753 de români au ieșit pozitivi la coronavirus, din peste 36 de mii de teste efectuate în ultimele 24 de ore. Alți 923 de pacienți sunt internați la ATI.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Marea Britanie urmează modelul Franţei. Boris Johnson va anunța, în această seară, o carantină naţională. Consilierii lui au spus că este singura modalitate ca să salveze sărbătorile de iarnă.

Până atunci, Belgia a anunțat că de mâine intră în lockdown, pentru a opri fluxul internărilor în spitale.

Mâine nu vei putea să-ți iei rovignetă online sau prin sms. De la 10 dimineața până la 7 seara, emiterea rovignetelor va fi întreruptă pentru pentru lucrări de mentenanță a sistemelor informatice.

Twitter deblochează contul principal al New York Post, la câteva săptămâni după ce gigantul social media a pedepsit ziarul pentru că a postat raportul despre Hunter Biden.
NEW YORK POST, DIN NOU PE TWITTER

Regina Elisabeta a II-a este pregătită să renunţe la tron de ziua ei, pe 21 aprilie, spun experţii regali. Tronul va fi preluat de fiul său Charles.

Silicon Valley a cheltuit „mult mai mulți bani” pentru a-l ajuta pe Biden să câștige alegerile decât pe Clinton în 2016, arată un raport realizat de Vox.

Și știi că azi este Ziua Internațională a Mării Negre, pe care o sărbătorim de 24 de ani, de când Bulgaria, Georgia, România, Rusia, Turcia și Ucraina semnau planul strategic de salvare a Mării Negre.