Mii de bucureștenii din sectoarele 2, 3, 4 și 5 au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii majore a Magostralei I – Cet Sud.

Rata de pozitivare este de 20%. În ultimele 24 de ore s-au făcut aproape 16.000 de teste și au fost depistate circa 3000 de persoane infectate cu SARS C-oV-2.

Asociația municipiilor, condusă de Emil Boc, solicită public Ministerului Sănătății să asigure resurse financiare pentru organizarea și dotarea centrelor de vaccinare, precum și plata personalului medical.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

ANM a emis o avertizare Cod Galben de ninsori abundente în Oltenia, Muntenia și Sudul Banatului. În Capitală s-ar putea depune un strat de zăpadă de 15 centimetri.

Iar Ministerul de externe te avertizează că în Bulgaria au fost emise coduri portocaliu și galben de precipitații sub forma de ploi si ninsori.

De mâine, ANAF va avea acces la conturile bancare ale populației și firmelor, pentru a identifica mișcările de bani. Sunt vizate și criptomonedele.

Uite și o veste bună. Guvernul a finalizat procesul de evaluare și contractare pentru drumul expres Craiova-Pitești, drum care implică dezvoltarea regională a zonei.

Renault vrea să adapteze electric două modele vechi de succes. Vorbesc de Renault 4 și 5, introduse pe piață în 1960.

”Colectiv” a câștigat trofeul pentru cel mai bun film în limba străină, la Premiile Societății Naționale a Criticilor de Film. Se consideră că aceste premii dau tonul pentru Oscaruri.

Nu vom avea doar o primă doamnă a SUA ci și un ”Prim Câine” al țării. Vorbesc de Major, un ciobănesc german adoptat de Biden în 2018.