Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile.Guvernul a aprobat limitarea circulației de la ora 22.00, în ședința care s-a desfășurat la Palatul Victoriei.

Tot în această ședință s-a hotărât ca hotelurile din stațiunile montane să funcționeze la o capacitate de 70%.

Mâine va ajunge în România o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca. Peste 100.000 de doze vor fi distribuite în centre din șapte orașe.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Ursula von der Leyen anunță că Pfizer/BioNTech va livra 4 milioane de doze suplimentare de vaccin anti-covid, până la finalul lunii martie.

Apple anunță că investește 1 miliarde de euro în germania. Vrea să deschidă la Munchen, un centru pentru dezvoltare semiconductori sau software în domeniul 5G.

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi reluat de la zero, din a doua jumătate a lunii aprilie, a anunțat astăzi Ministrul Mediului.

Programul IMM Invest a fost prelungit, anunță premierul Florin Cîțu. Tot aici va fi inclus și programul Agro Invest, destinat fermierilor.

Platforma de video streaming Disney Plus a anunțat că a ajuns la 100 de milioane de abonați, la 3 ani de la lansare. Anul acesta ar putea fi lansată și în România.

Simona Halep a confirmat că va participa la turneul ”Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart, între 19 și 25 aprilie. Aprilie este luna în care începe sezonul de zgură în circuitul mondial.

Lady Gaga a postat pe Instagram prima fotografie de la filmările pentru lungmetrajul ”House of Gucci”, regizat de Ridley Scott. Lansarea este așteptată pe 24 noiembrie.