A şaptea tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech, de peste 160.000 de doze, a ajuns azi în ţară, pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Mâine va fi luată o decizie cu privire la redeschiderea școlilor, programată pentru 8 februarie, spune premierul Cîțu.

Elevii și profesorii cu probleme medicale vor învăţa în continuare online,anunță Cîmpeanu .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Rata șomajului a scăzut sub 5% în România, în decembrie 2020, potrivit datelor INS.

Peste 5.000 de arestări au avut loc la mani-festațiile pentru eliberarea lui Alexei Nvalnîi, un record în istoria modernă a Rusiei.

Trump și-a angajat doi noi avocați pentru a-l apăra în procesul de im-peachment, programat să înceapă pe 9 februarie, după ce mai mulți oameni ai legii l-au părăsit.

Uniunea Europeană va primi cu 9 milioane de doze mai mult de la AstraZeneca. Chiar și așa, compania este abia la jumătate din volumul promis iniţial, de 80 de milioane de doze.

Casele din România sunt cele mai aglomerate din Europa, potrivit Eurostat. 4 din 10 tineri români, cu vârste de până la 34 de ani, trăiesc încă cu părinţii.

Creatoarea celebrelor mănuşi tricotate ale lui Bernie Sanders, Jennifer Ellis, a anunţat că le va produce pentru toată lumea.

Și Muzica ar putea contribui la recuperarea mai rapidă a pacienților după o intervenție chirurgicală, arată un studiu efectuat la Rotterdam.