Știrile de la ora 17.00, prezentate de Mihaela Măncilă, 5 aprilie 2021

În jur de un milion de copii cu vârsta între 12 și 15 ani pot fi vaccinați cu Pfizer, după ce serul va fi autorizat de Agenția Europeană a Medicamentului. Valeriu Gheorghiță estimează că acest lucru se va întâmpla la începutul verii.

Peste 500.000 de doze de la Pfizer au ajuns astăzi în România. Sunt distribuite în 7 centre de vaccinare din țară.

O parte dintre testele antigen destinate școlilor ajung în spitale, anunță Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Doar 29 de mii de teste au fost folosite din cele peste un milion distribuite în școli.

Vânzările de dezinfectant de mâini au avut o creştere explozivă de 900% în 2020, adică de 10 ori mai mult față de 2019. Anul acesta piaţa a scăzut la jumătate, anunță ZF.

Rusia extinde măsurile pentru a încetini traficul pe Twitter până pe 15 mai. Totul a început pe 10 martie, când rușii au acuzat rețeaua de socializare că nu a blocat conținutul pe care-l consideră ilegal.

Grecia prelungește restricțiile pentru zborurile internaționale până pe 19 aprilie. Decizia a fost luată din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19.

Jared Leto nu a castigat premiul pentru cel mai bun rol secundar la SAG Awards, dar a atras toate privirile prin ținută. Un costum marca Gucci de culoare lila, pantaloni evazati in stilul anilor 70, camasa argintie, pantofi de lac in aceeasi nuanta, o esarfa și totul asortat cu un clutch plin de cristale.

Astăzi, 5 aprilie, în urmă cu 34 de ani, Fox lansa primul episod din Familia Bundy.

Campioana României, CFR Cluj, joacă în această seară cu Dinamo, de la ora 20:30. Cu o victorie, clujenii se apropie la un singur punct de liderul FCSB. În schimb, Dinamo nu poate urca mai sus de locul 13.