Știrile de la ora 17.00, prezentate de Raluca Maniță, 3 aprilie 2021

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat Legea Kurzarbeit. Adică muncă de scurtă durată. Pe durata pandemiei poți să muncești cu 80% mai puțin și să fii în continuare plătit.

România va fi una dintre țările în care se va face vaccin antiCovid pe baza ARN-ului mesager. E anunțul făcut de Cîțu, pe Facebook. Premierul susține că 9 companii românești și două institute de la noi lucrează acum strâns cu cei de la Comisia Europeană.

1.448 de români au fost internați la ATI în stare gravă din cauza COVID. Alți 5.498 au fost depistați cu virusul în ultimele 24 de ore.

Titi Aur are COVID. Când a văzut testul pozitiv a spus așa: când ești infectat, ți se schimbă valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro, ci ai vrea sănătate”

De acum vor exista 5 tipuri de acte de identitate. Inclusiv copiii cu vârsta de până la 14 ani pot avea o carte de identitate dacă părinții o cer.

Tu unde întinzi rufele? Află că localnicii din Constanța vor fi amendați cu până la o mie de lei, dacă îsi pun rufele la uscat în exteriorul clădirilor.

Câțiva elevi constănțeni au fost premiați de Național Space Society după ce au realizat un proiect pentru curățarea deșeurilor spațiale. Au obţinut premiul al II-lea la Space Settlement Design Contest.

Americanii vaccinaţi cu ambele doze nu mai au nevoie de test înainte de îmbarcarea în avion. Peste de 100 de milioane de americani au primit cel puţin o doză de vaccin.

Athletic Bilbao și Real Sociedad joacă azi finala Cupei Spaniei, meci ce trebuia să se desfășoare acum aproape un an.

Rihanna a ieșit la shopping cu o pălărie de blană de 2.000 de lire sterline și blugi de la Tom Ford, de peste 11.000 de lire sterline. A intrat într-o librărire, care a fost închisă pentru public cât artista și-a ales cărțile.