• Marea Britanie e prima țară din lume care aprobă un antiviral pentru COVID-19 care poate fi luată acasă. Este vorba despre molnupiravir, medicament dezvoltat de compania americană Merck.
  • Scade ușor numărul cazurilor de Covid-19, în ultimele 24 de ore au fost raportate 8.971 cazuri. Și incidență în București este în scădere, astăzi a ajuns la 12,44 de cazuri la mia de locuitori.
  • Aproape 1 din 2 angajați din corporații își doresc în acest an petreceri de Crăciun, în ciuda valului 4 pandemic. Un sondaj YouGov. prezentat în presa europeană arată că petrecerea corporatistă este dorită în majoritate de persoanele între 25 și 44 de ani.
  • Actrița franceză, Brigitte Bardot, a fost condamnată azi la plata unei amenzi de 20.000 de euro pentru insulte rasiale. Bardot a spus că Insula La Reunion care aparține Franței este Insula Diavolului iar populația insulei este degenerată.
  • Și vin cu vești bune. Francezii au anunțat că tradiționalul târg de Crăciun de la Strasbourg începe pe 26 noiembrie, după ce anul trecut a fost anulat. Măsurile de securitate vor fi sporite din cauza alertei teroriste și din cauza pandemiei covid.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE