• Mii de protestari au pătruns azi în curtea Palatului Parlamentului după ce s-au îmbrâncit cu jandarmii și au forțat intrarea, iar mașinia ambasadorului SUA a fost vandalizată. Manifestanții au fost chemați la protest de liderul AUR George Simion pentru a împiedica intrarea în vigoare a certificatului verde.
  • Comisia Europeană a stabilit ca certificatul verde să fie valabil 9 luni de zile fără doza booster pentru libertatea de mișcare intracomunitară. Decizia vine în contextul în acre varianta Omicron devine tot mai dominantă.
  • Ministerul Sănătății confirmă al 16-lea caz de omicron din România. Este vorba despre o femeie de 39 de ani din Bihor care a călătorit în Republica Dominicană Congo. Este vaccinată și are o stare de sănătate bună.
  • Carantinarea turiştilor care intră în România, indiferent de categoria lor, ar putea fi evitată prin efectuarea de teste rapide antigen la intrarea în ţară, a declarat preşedintele ANAT.
  • Nicușor Dan vrea să facă o nouă pistă pietonală și pentru bicicliști prin curtea Palatului Parlamentului, între Muzeul de Arta Contemporană și Catedrala Mântuirii Neamului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL