În ultimele două zile, au fost reţinute 522 de permise de conducere şi 142 de certificate de înmatriculare şi au fost depistate 25 de persoane date în urmărire, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI, comisar-şef Monica Dajbog.

Instalaţiile de transport pe cablu de la cota 2000 din Sinaia au probleme din cauza gheţii care s-a depus pe cabluri. Așa că oamenii s-au îndreptat către vechea telecabină, unde s-au format cozi uriașe.

Vaccinul anti-Covid a ajuns la Institutul Cantacuzino! Am primit o tranșă simbolică de 10.000 de doze, cu care vor fi imunizate 5.000 de cadre medicale

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Mâine începe campania de vaccinare! Medicii și asistentele din 10 spitale Covid sunt primii imunizați! Tot mâine, începe vaccinarea în toate țările Uniunii Europene

A doua tranșă de vaccin, care va conține 150.000 de doze, va veni pe 28 decembrie

În noaptea de Crăciun, Nordul Capitalei a fost cel mai irespirabil loc de pe planetă, o arată platformele de măsurare a calității aerului!

Ianis Hagi și-a făcut singur un cadou de Crăciun. A marcat astăzi pentru Rangers și a adus victorie echipei lui împotriva lui Hibernian.

După Franţa şi Germania, Spania raportează patru cazuri de infectare cu noua tulpină a coronavirusului.

“Sex and the City” revine pe micile ecrane. O nouă versiune a serialului va fi realizată pentru platforma HBO Max

Un monolit asemănător cu cele văzute în întreaga lume a apărut la Corona Heights Park din apropierea orașului San Francisco, dar nu este fabricat din metal, ci din turtă dulce. Monolitul are chiar și glazură.