Valeriu Gheorghiţă a anunțat la Aleph News că următoarea tranșă a vaccinului va ajunge în România zilele acestea. El a mai spus că etapa a doua a vaccinării ar putea începe din 15 ianuarie.

După Marea Britanie, și Germania ia în considerare amânarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cât mai multe persoane

Măsurile anti-Covid îi alungă pe schiori de pe Postăvarul. Turiștii preferă drumețiile. Este concluzia la care au ajuns autoritățile brașovene care au comparat cifrele înregistrate la începutul anului cu cele din anii trecuți cu privire la numărul de turiști.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Hidrologii au emis astăzi o avertizare Cod portocaliu de inundații, valabilă pe râuri din cinci județe, și una Cod galben, valabilă în 14 județe. Avertizarea este în vigoare de astăzi, de la ora 18.00, până marți, la ora 12.00.

BNR a închis 2020 cu rezerve valutare de 37,3 mld euro, în creştere faţă de nivelul de 32,9 mld. euro înregistrat la finalul anului 2019.

Vaccinarea ar putea duce la discriminare, în România, avertizează președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Raed Arafat spune că în România nu se vor face diferenţieri între persoanele care se vaccinează şi cele care nu se vaccinează

A fost actualizată lista cu țările cu risc epidemiologic ridicat. Dacă vii din: Marea Britanie, Statele Unite, Olanda, Turcia, Italia sau Germania, intri în carantină pe o perioadă de 14 zile

Prețul petrolului a ajuns la un maximum al ultimelor luni. Preţul futures pentru petrolul Brent a ajuns la 53,17 dolari pe baril, cel mai mare din martie 2020

Miliardarul chinez Jack Ma ar fi dispărut la scurt timp după ce autorităţile de la Beijing au pus ochii pe companiile lui.