Dacă te simți rău după ce te vaccinezi, te doare capul, faci febră sau ești obosit, să știi că îți poți lua concediu medical.

România ar putea adera la spaţiul Schengen în acest an, a spus Florin Cîțu. Iar moneda euro ar putea fi adoptată în 6-7 ani.

Pandemia te-a învățat să pui bani deoparte. Numărul persoanelor care reuşesc să economisească de la o lună la alta a crescut de la 16% la 24% în ultimul an, arată un studiu Raiffeisen Bank

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Pfizer și BioNtech au început testarea vaccinului anti-Covid și pe femeile însărcinate. La studiu participă 4.000 de voluntare.

Femeile însărcinate au un risc cu 70% mai mare de a face Covid-19, arată un studiu publicat în Jurnalul American de Obste-trică și Ginecologie

Falsificarea certificatului de vaccinare în Israel se pedepsește cu închisoarea, a avertizat ministrul israelian al sănătăţii

Ethereum, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, a stabilit un nou record şi a ajuns ieri la 1.918 dolari, în creştere cu 160% de la începutul anului până acum.

Demi Lovato, în vârstă de 28 ani, a dezvăluit în documentarul Demi Lovato – Dancing with the Devil că a suferit 3 atacuri cerebrale și un infarct.

Vine un weekend cu ninsori, precipitații mixte și polei în toată țara, anunță meteorologii ANM.

Și brutarii francezi vor ca bagheta franțuzească să fie inclusă în patrimoniul UNESCO.