Copilul tău se întoarce la școală de luni. Rămân acasă cei care au contra-indicații medicale și persoane vulnerabile în familie.

Sunt 5.000 de medici și asistenți medicali pentru 17.000 de școli care ar trebui să asigure triajul la sosirea elevilor la școală, spune ministrul Sorin Câmpeanu.

Școlile din Sectorul 2 al Capitalei vor impune măsuri suplimentare anti-Covid 19.Astfel, în Sectorul 2 orele vor fi decalate, iar aerisirea claselor se va face la fiecare 20 de minute.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

A treia tranșă de ser Moderna a ajuns azi în România. Este vorba despre 26.210 doze care vor fi distribuite în mai multe centre din țară.

Hotelurile din Capitală sunt scoase la vânzare pe bandă rulantă. Toate hotelurile din marile oraşe au un grad de ocupare de sub 20%. Iar industria riscă falimentul

Meteorologii anunță pentru joi vreme deosebit de caldă în Capitală, cu 14 grade și vânt moderat.

Vaccinul rusesc Sputnik este eficace în proporție de 91,6%, potrivit datelor medicale obținute în faza a 3-a a studiului clinic.

Instagram lansează “recently deleted”, o funcție ce îți permite să recuperezi postările șterse din diverse motive.

Mai multe mumii cu LIMBI de aur au fost descoperite în nordul Egiptului. Se crede că morților li s-au dat amulete din aur în formă de limbi, pentru a putea vorbi, în viața de apoi, în fața zeului Osiris.

Și astăzi este Ziua Cititului Împreună. Este o campanie pornită în 2007, care promovează bucuria, frumusețea și beneficiile lecturii.