Nelu Tătaru recomandă în continuare școala face to face, acolo unde se poate face. Lockdown-ul nu este luat în calcul

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, îți spune că la spitalele de campanie din Timișoara și Constanța,corturile vor fi înlocuite cu containere.

Să știi că Sălaj este primul județ care a depășit rata infectărilor cu SARS-Cov2 de 5 la mia de locuitori.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Virusologul german Christian Drosten te avertizează că epidemia nu se oprește nici până la Paște.Poate din vară revenim la normalitate.

Sean Connery, decedat ieri la vârsta de 90 de ani, suferea de demenţă şi s-a stins ”paşnic”, spune soţia actorului.

Ministrul italian al sănătăţii,Roberto Speranza, spune că Italia are la dispoziţie doar două zile pentru a aproba restricţii mai severe menite să oprească răspândirea noului coronavirus.

Să știi că săptămâna asta am avut un nou record în aviație: cel mai lung zbor din lume fără oprire, Singapore-New York , este acum și mai lung -Air Transat TS690 a zburat din Montreal la Atena,

Știi deja că lipsa de vitamina D te predispune la infecții -așa că britanicii vor să introducă vitamina D în alimentele de bază pentru a preveni infectarea cu SARS-CoV.

Are 39 de ani,dar pare mai tânăr decât mulți fotbaliști. Zlatan Ibrahimovic a reușit să aducă victoria Milanului contra celor de la Udinese cu o execuție acrobatică.

Știi că într-o zi de 1 noiembrie 2005 ,astronomi ai NASA te anunțau că au descoperit încă doi sateliți ai planetei Pluto.