Nelu Tătaru îți spune că nu se pune problema unui lockdown la nivel național din cauza noului coronavirus,dar se vor impune restricții suplimentare.

Grecia, în schimb, intră de marți în lockdown parţial pentru combaterea celui de-al doilea val de COVID-19, cu restricţii de circulaţie pe timp de noapte şi închiderea pentru o lună a barurilor, restaurantelor şi sălilor de sport în nordul ţării şi regiunea Attica, care include capitala Atena.

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, spune că vor fi controale masive la terase. Vor fi verificate si mijloacele de transport – autoritățile urmăesc și dacă cei care intră în Capitală, poartă mască.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Să știi că cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate sunt în București și Cluj si cele mai puține în Hunedoara.

Autoritățile s-au răzgândit, Spitalul Militar de Urgență Sibiu va primi pacienți COVID.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează asupra efectelor pe termen lung asupra sănătăţii ale Covid-19. Pot dura luni de zile și pot include epuizare, palpitații sau probleme de memorie.

Și un studiu leagă coronavirusul de „anomalii” la nivelul creierului. Sechele care, în unele cazuri, ar putea fi permanente.

Dolly Parton îți dezvăluie secretul căsătoriei de lungă durată: „Râdem mult și nu stăm toată ziua nas în nas „ .Este căsătorită cu Dean de 54 de ani.

Știi că azi este ziua rapper-ului Vanilla Ice …N-ai cum să uiți Ice Ice Baby .