• În ultimele 24 de ore, România înregistrează 4.128 de noi cazuri COVID, iar 343 persoane și-au pierdut viața. Incidența în capitală este în scădere, a ajuns la 5,34 la mia de locuitori.
  • PNL și PSD au o nouă rundă de negocieri pe capitolele finanțe și justiție. PSD așteaptă să vadă proiecția bugetară de la ministrul de finanțe. Bugetul este cheia negocierilor dintre cele două partide.
  • Firmele care nu respectă regulile stării de alertă vor risca închiderea temporară pentru 15 sau 30 de zile, pe lângă amenda de până la 10.000 de lei. Măsura merge acum la promulgare.
  • Curtea de Justiție a Uniunii Europene condamnă din nou Polonia pentru că ministrul polonez al Justiției, care este și procuror general, încalcă garanțiile de independență ale Justiției. Tot azi, Curtea a condamnat din nouUngaria pentru că incriminarea celor care ajută migranții este ilegală.
  • Lucrările în construcţii au crescut în primele 9 luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, arată INS. S-a înregistrat o creştere de 27,8% la clădirile rezidenţiale, iar cele nerezidenţiale au scăzut cu 9,3%.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT