• Marea Britanie e prima țară din lume care aprobă un antiviral pentru COVID-19 care poate fi luată acasă. Este vorba despre molnupiravir, medicament dezvoltat de compania americană Merck.
  • Scade ușor numărul cazurilor de Covid-19, în ultimele 24 de ore au fost raportate 8.971 cazuri. Și incidență în București este în scădere, astăzi a ajuns la 12,44 de cazuri la mia de locuitori.
  • Aproape 1 din 2 angajați din corporații își doresc în acest an petreceri de Crăciun, în ciuda valului 4 pandemic. Un sondaj YouGov. prezentat în presa europeană arată că petrecerea corporatistă este dorită în majoritate de persoanele între 25 și 44 de ani.
  • Actrița franceză, Brigitte Bardot, a fost condamnată azi la plata unei amenzi de 20.000 de euro pentru insulte rasiale. Bardot a spus că Insula La Reunion care aparține Franței este Insula Diavolului iar populația insulei este degenerată.
  • Și vin cu vești bune. Francezii au anunțat că tradiționalul târg de Crăciun de la Strasbourg începe pe 26 noiembrie, după ce anul trecut a fost anulat. Măsurile de securitate vor fi sporite din cauza alertei teroriste și din cauza pandemiei covid.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN