• Peste 4.800 de persoane s-a infectat în ultimele 24 de ore, iar 24 și-au pierdut viața. 409 pacienti sunt internați la ati, cel mai mare număr din 11 noiembrie și până acum.
  • CNSU a anunțat noile măsuri restrictive. Măștile de tip chirurgicale și FFP2 înlocuiesc măștile textile. În magazine distanța între persoane trebuie să fie de 2 m. Măsurile se aplică de la 8 ianuarie.
  • Bugetul pentru bursele elevilor este de aproape patru ori mai mare în acest an faţă de anul 2020, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Pentru acest an vor fi alocate 1,031 miliarde lei de la bugetul de stat prin cote defalcate de TVA.
  • Braşovul va fi conectat pe autostradă mai întâi de Sibiu şi după aceea de Bucureşti, susține Sorin Grindeanu. Astfel va avea acces la infrastructura Europei de Vest prin autostrăzile Sibiu-Făgăraş şi Făgăraş-Braşov.
  • Coreea de Nord a lansat un proiectil neidentificat în mare, primul tir de acest tip din 2022, a anunțat Coreea de Sud și Japonia. Premierul japonez a declarat presei că Guvernul analizează detaliile, inclusiv numărul de rachete trase.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL