Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori și vânt în zonele de munte din județele Satu Mare, Maramureș. Bistrișa Năsăud, Suceava, Mureș, Bihor, Cluj și Sălaj. Atenționarea este valabilă de la ora 23.00, până mâine la ora 11.00

CEO-ul Moderna crede că va exista o „scădere semnificativă” a eficacității vaccinurilor actuale în fața variantei Omicron. El avertizează că producția pe scară largă a unui nou vaccin va dura câteva luni.

Inflația din zona euro a atins luna aceasta un nivel record din cauza creșterii costurilor cu energia, arată Eurostat. Creșterea prețurilor s-a accelerat cu 4,9 la sută în 19 țări care folosesc moneda euro.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacia deschide comenzile pentru modelul Jogger. Acesta poate fi comandat începând de mâine, iar primele livrări sunt programate în luna martie.

NASA a restaurat cu succes un alt instrument de pe telescopul spațial Hubble.Acesta oferă o șansă mai bună de a culege date care dezvăluie temperatura, densitatea și compoziția chimică a surselor de lumină.

Firma de analiză TrendForce a publicat un raport cu privire la metaverse și estimează că industria va ajunge la o evaluare de 540 de miliarde de dolari până în 2025.