Primarul Capitalei, Nicușor Dan, intră în alertă și respinge un protest uriaș care ar fi adus peste 15.000 de vehicule în București

Profesor flexibil, elev fericit! Viitorul educației este al profesorilor care știu să predea diferențiat. Deca decide într-un final că profii au nevoie de programe de formare!

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, vrea continuarea plafonării prețului alimentelor de bază, consumate de 50% din români.

Recomandări

LIBANUL E ABANDONAT
PROCESUL „RUST” CONTINUĂ
ȘOȘOACĂ E SUSPENDATĂ
WALZ VREA PACE
KIM ȘI PUTIN SUNT „BFF”
PASTILA DE SPORT

România are printre cele mai accesibile credite ipotecare din Uniunea Europeană, arată un raport realizat de SVN România.

SUA i-au desemnat pe Houthis drept grup terorist global în speranța că vor „de-escalada” atacurile de la Marea Roșie. Dacă yemeniții își opresc atacurile în Marea Roșie, Washingtonul va lua în considerare ridicarea acestei clasificări

Armata americană a lansat marţi noi atacuri în Yemen – vizând patru rachete ale rebelilor huthi.

Rusia este un pericol potențial pentru toți vecinii, de la Țările Baltice până la România, a spus Emmanuel Macron, în cadrul unei conferințe de presă.

Headset-ul Apple Vision Pro va fi disponibil la nivel global, inclusiv în UE, înainte de începutul lunii iunie, când Apple are programată conferința anuală WorldWide Developer Conference.

Marea Britanie va instala camere cu A.I. pe autostrăzi pentru a detecta și a sancționa șoferii care aruncă gunoiul din mașini.

Google va introduce jocurile pe bani reali în magazinul Play Store. Programul va disponibil ințial doar în 3 țări, din iunie 2024.