• În ultimele 24 de ore, s-au vaccinat peste 38 de mii de persoane, dintre care aproape 6 mii cu prima doză, și-au făcut rapelul aproape 13 mii de persoane, în timp ce 19 mii s-au vaccinat cu a treia doză.
  •  Vei avea nevoie de cea de-a 4-a doză de vaccin, mai repede decât ne-am fi așteptat, din cauza noii variante Omicron, spune Albert Bourla, CEO-ul Pfizer.
  • Între timp, agenția sanitară britanică a declarat că doza booster te protejează, în proporție 70-75%, împotriva Omicron.
  • Vera Jurova, vicepreședitele Comisiei Europene, consideră că 2022 va fi un an important pentru justiție, când România poate îndeplini obiectivele din Mecanismul de Cooperare și Verificare. Acestea sunt concluziile discuției pe care le-a avut cu ministrul Cătălin Predoiu, la Bruxelles.
  • Administraţia Biden a ordonat agenţiilor guvernamentale să oprească imediat finanţarea proiectelor de combustibili fosili şi să implementeze tehnologii de energie curată.
  • Fiica lui Alan Shepard, primul american care a călătorit în Spațiu, și al cărui nume a fost dat de Jeff Bezos rachetei comerciale de la Blue Origin, a zburat în spațiu, iar acum a ajuns alături de membrii echipajului pe pămant. Ea a făcut parte din echipajul celui de-al treilea zbor comercial pentru Blue Origin.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA