Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, spune ca in momentul asta nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva, asa ca pacientii cu forme severe de covid risca sa nu mai primeasca tratament.

Biroul Electoral Municipal a respins contestatiile PSD pentru alegerile de la Sectorul 1 – Clotilde Armand este oficial primarul Sectorului.

Nici la Sectorul 5 nu se renumara voturile – asadar, Cristian Popescu Piedone e noul Primar.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

1835 de cazuri noi anuntate astazi, la aproape 14.000 de teste facute.

Judetele care au raportat cele mai putine cazuri sunt Mehedinti, Giurgiu, Teleorman si Vrancea. La polul opus sunt Bucuresti, Iasi si Bacau.

Donald Trump a postat astazi un mesaj video pe Twitter, in care spune ca se simte bine, dar ca e constient ca urmatoarele zile sunt decisive pentru evolutia starii lui.

Conflictul militar dintre Armenia si Azerbaijan a luat amploare in ultimele zile in regiunea Nogorno Karabag – Bilantul mortilor a ajuns la 242.

VW anunta ca in urmatorii 5 ani vrea sa produca 15 modele noi de masini electrice pentru piata din China, pentru a tine piept concurentei venite din partea Tesla.

Cand credeai ca 2020 n-are cu ce sa te mai surprinda, Gucci scoate o rochita conceputa special pentru barbati, care costa aproape 2000 de euro.