Peste 1 milion și jumătate de români sărbătoresc astăzi Paștele catolic. Cei care au dorit să meargă la slujba de Înviere au putut circula până la 2 noaptea.Același program se va aplica si de Paștele Ortodox.

Dacă nu știi ce să faci cu copilul tău în vacanța prelungită de primăvară, poți încerca tabeRele de sport, unde face aerobic, gimnastică și baschet .

Au trecut 17 ani de când suntem în NATO. Sărbătorim aderarea României în prima zi de duminică a lunii aprilie. Iar anul acesta coincide cu data la care 12 națiuni au semnat Tratatul Nord Atlantic. Se întâmpla în 1949.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Fostul prinț moștenitor al Iordaniei a fost arestat la domiciliu după ce ar fi încercat o lovitură de stat împotriva regelui Abdullah.

Regatul Unit începe să testeze un pașaport de vaccinare care le-ar putea permite britanicilor reluarea activităților sportive și culturale.

Noah Green, bărbatul care a intrat cu mașina în doi polițiști la Capitoliu, suferea de paranoia, avea halucinații și gânduri sinucigașe.

Rapperul DMX a suferit un atac de cord cauzat de o supradoză. Este într-o stare gravă şi are şanse mici de supravieţuire

Vremea este deosebit de rece pentru această perioadă și va ploua în toată țara. Temperaturile maxime sunt între 6 și 12 grade.

În această seară, FCSB și Craiova se întâlnesc într-un derby de foc în Liga I. Dacă va câștiga, echipa din Bănie se va apropia la 4 puncte de liderul FCSB.

Și dacă simți că ceva lipsește din viața ta, adoptă un animal. Astăzi este Ziua Internațională a… animalelor fără stăpân.