CAPITALA, ÎN TOP LA INFECTĂRI. 150 de persoane au fost confirmate cu Coronavirus in ultimele 24 de ore. In topul județelor cu cele mai multe infectări se află Bucureștiul și județele Bacău și Dolj.

GRIPA VINE MAI TÂRZIU, ANUL ĂSTA. Sezonul gripal ar putea începe mai târziu, anul asta, datorită măsurilor anti-Covid19, crede Alexandru Rafila. Chiar și așa, Rafila recomandă să te vaccinezi antigripal.

MÂINE AFLI CUM ÎNCEPE ȘCOALA. Monica Anisie îți spune mâine în ce condiții începe scoala. Ministrul Sănătătți așteaptă terminarea anchetelor sanitare pentru a lua o decizie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

COMASAREA ALEGERILOR. S-ar putea să-ți alegii primarii și parlamentarii în aceeași zi. Cel puțin asta își dorește președintele PSD, Marcel Ciolacu.

TEROARE PE STRĂZI ÎN UK. O persoană a murit și alte 7 au fost rănite în urma mai multor înjunghieri care au avut loc pe străzile din Birmingham. Autoritățile spun că nu poate fi vorba despre acte teroriste.

AM SALVAT TURISMUL BULGARESC. Bulgarii ne mulțumesc pentru că le-am salvat tursimul vara asta. Șerban Constatinescu, director al agentiei Travel Planner estimează că peste 50% din camerale hotelurilor de pe litoralul bulgaresc au fost ocupate de români.

DACIA ȘI FORD ACCELEREAZĂ. Uzina Dacia revine la producția de șaze zile pe săptămână, pentru prima dată după pandemie. Și Ford mărește producția în uzina de motoare, se va lucra în 3 schimburi.

ROMÂNIA, TĂRÂMUL FRUMUSEȚII. Când vine vorba despre frumusețe, toate drumurile duc spre România. în ultimii ani am devenit renumiți pentru serviciile de medicină estetică, pentru că prețurile sunt la jumătate faţă de vestul Europei.

CE BANI FAC ÎN PANDEMIE. Vrei să faci investiții smart în pandemie? Cumpără bitcoin, aur sau whiskey. „Sunt protecții împotriva nesiguranței” spun investitorii la nivel global.

GOOGLE ÎȘI FACE ORAȘ. Google le construiește angajaților propriul oraș, lângă sediul central din California care se va întinde pe 16 hectare și va avea locuinţe, restaurante, parcuri şi terenuri de sport.