Luni sună clopoțelul pentru 1,8 milioane de elevi. Și asta pentru că școlile, unde rata de vaccinare a personalului didactic este de peste 60%, se redeschid. Celelalte vor face ore online.

Sorin Cîmpeanu a semnat și ordinul care prevede modificarea numărului de teze. Astfel elevii de clara a 8-a vor sustine 2 in loc de 3 teze, iar cei de liceu 3 in loc de 4.

8.268 de persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore, iar pe secțiile de ATI sunt internați 1.877 de bolnavi.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Crizele din România nu sunt o urgență pentru liberali. PNL are ședința decisivă abia luni. Până atunci, se discută, atât cu PSD cât și cu USR. Marcel Ciolacu a spus că în acest weekend PSD și PNL vor negocia un program de guvernare comun.

Când scrii o postare pe social media, fii sigur pe ceea ce vrei să faci public. Un studiu Kaspersky arată că 20% dintre cei care își exprimă un punct de vedere pe platforme ajung să regrete mai târziu.

Președintele Statelor Unite ale Americii participă la ceremonia de omagiere a fostului secretar american de stat Colin Powell, care a murit din cauza COVID, în octombrie.

Startup-ul românesc bonapp.eco a lansat aplicaţia prin care consumatorii economisesc până la 80% la achiziţia de alimente. Anul viitor intenţionează să salveze de la risipă 30 de milioane de pachete cu produse.

Peste 21.000 de oameni au fost amendați, în ultima săptămână, pentru nepurtarea măștii de protecție, anunță MAI. În același interval, au fost deschise și 28 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

După patru decenii, ABBA a lansat astăzi albumul Voyage, iar seria de concerte va debuta pe 27 mai, 2022, la Londra.

Monoposturile de Formula 1 au ajuns în Mexic pentru Grand Prix-ul care va avea loc duminică. Astăzi de la 19.30, Hamilton, Verstappen și compania încep antrenamentele.

Un câine din rasa Shiba Inu numit Deng Deng, care fusese abandonat, a devenit o senzație pe internet în China și a fost vândut la licitație pentru 25.000 de dolari.