Transportul din Londra „se confruntă cu cea mai mare provocare din istoria sa”. „A fost mai complicată decât Jocurile Olimpice” , spun autoritățile. Sunt așteptați 1 MILION de oameni, ce vor sta la o coadă de până la 16 kilometri.
Peste 100.000 de oameni au semnat o petiție prin care solicită o sărbătoare anuală legala pe 8 sept, numită „Ziua Reginei Elisabeta” în onoarea Reginei.
Sicriul reginei Elisabeta a II-a poare fi vizitat timp de 4 zile, la Westminster Hall, unde va sta până luni, 19 sept, ziua înmormântării.
Comisia Europeană propune plafonarea veniturilor tuturor companiilor din energie- a celor care produc electricitate, petroliere și a furnizorilor de gaze.
Cursul leu/euro a prins viteză, după o lună de scăderi, şi a urcat cu 2% într-o săptămână, depăşind 4,92 lei/euro.
Cinematografele recuperează pierderile din pandemiei, au ajuns la 4,7 milioane de clienţi anul trecut.
Xi Jinping a ajuns astăzi în Kazahstan. Mâine se întâlnește la Summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, cu Putin.
Numărul celor care vor licențe de pilot s-a dublat în ultimii 3 ani, iar jumătate dintre avioanele ultraușoare, din România, au fost înmatriculate din 2019 până acum.
Amenda viitorului nu va mai putea fi plătită cu banii fizici. Scoți cardul sau predai permisul!
Gavi își reînnoiește contractul cu FC Barcelona, până în 2026, iar clauza de reziliere a fost stabilită la 1 miliard de euro.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA