• Guvernul a aprobat măsurile propuse de CNSU și care vor intra în vigoare de luni.Printre noile restricții, se numără masca obligatorie la interios și exterior, carantină de noapte pentru nevaccinați și certificat verde la intrarea în mall-uri.
  • Consiliul Național al Elevilor îi cere lui Sorin Cîmpeanu ca vacanța de iarnă să fie scurtată cu o sptămână și școala altfel să fie folosită pentru recuparearea materiei. O decizie va fi anunțată până pe 5 noiembrie.
  • Austria devine a treia țară europeană care preia pacienți COVID din România, după Ungaria și Polonia. Iar Danemarca va trimite două echipe de medici la Matei Balș.
  • Administrarea unei doze booster diferită de cea primită la vaccinarea completă ar putea provoca un răspuns imunitar mai puternic decât un rapel cu același ser, anunță EMA.
  • Naționala României de fotbal este și ea lovită în plin de hotărârea CNSU de astăzi. La fel ca toate meciurile din următoarele 30 de zile, și partida decisivă de pe 11 noiembrie cu Islanda se va juca fără spectatori

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI