• 100 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară vor fi alocați pentru continuarea proectelor din Programul Național de Dezvoltare Locală, anunță premierul Nicolae Ciucă.
  • Deși nu mai poate fi adoptat anul acesta, certificatului electronic COVID ar evita închiderea școlilor, un „lockdown” şi un număr mare de decese cauzate de infecţia cu SARS-CoV-2, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.
  • Medicul Adriana Pistol avertizează că în ianuarie am putea ajunge la 25.000 de cazuri noi cu varianta omicron pe zi. Chiar și așa, Alexandru Rafila, spune că dorește evitarea unui lockdown.
  • Ministrul transporturilor a publicat proiecteul de buget pentru anul viitor. România poate depăși în 2022 borna celor 1.000 de km de autostradă.
  • Din cauza restricţiilor de calatorie, foarte mulţi pasagerii îşi reprogramează călătoriile pentru sărbătorile de Paşte şi din vară.” spune Oana Petrescu, Director General Blue Air. Compania va reduce programul de zbor din Ianuarie și Februarie pentru a se adapta la nivelul redus al cererii.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE