• Florin Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, inclusiv alegerile anticipate, pentru că PSD și USR dau dovadă de iresponsabilitate. Cele două partide au respins susținerea unui Guvern minoritar, la negocierile cu premierul desemnat Nicoale Ciucă.
  • Antiviralul Molnu-piravir, primul tratament administrat pe cale orală pentru Covid-19 intră în procedură de aprobare accelerată la Agenția Europeană a Medicamentului. Testele au arătat că medicamentul poate reduce multiplicarea virusului în organism.
  • Elon Musk, fondatorul Tesla, este primul om din istorie cu o avere de 1 trilion de dolari. Acțiunile companiei au depășit astăzi 1.000 de dolari/per acțiune, după ce gigantul de închiriat mașini, Hertz, a comandat 100.000 de automobile.
  • Hotelurile din Egipt vor funcționa la capacitate maximă, dar cu respectarea unor măsuri stricte. Acestea funcţionau la 70% din capacitate din luna iulie.
  • Rusia și China și-au încheiat primele patrule navale comune în Pacificul de Vest. Anunțul vine la câteva zile după ce 10 nave de război chineze și rusești au tranzitat strâmtoarea Tsugaru. Japonia spune că urmărește îndeaproape astfel de activități, care indică o cooperare militară aprofundată între Moscova și Beijing.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE