• Vaccinarea pierde tot mai mulți doritori. Aproape 21.000 de români și-au făcut vaccinul în ultimele 24 de ore. Numai 3.301 au fost vaccinați cu prima doză.
  • Bugetul pentru 2022 este construit pe o creștere economică de 4,6% și pe un deficit de 5,84% din PIB. Printre ministerele avantajate, se află cel al Transporturilor, care primește cu peste 20% mai mult, iar bugetul de la sănătate rămâne același.
  • Peste 47 de tone de deșeuri de aluminiu, anvelope uzate, utilaje agricole și deșeuri metalice venite din Germania, au fost oprite la intrare în țară, pe la frontiera din Bihor. Șoferii nu aveau documentele care să însoțească transportul.
  • Europol a sprijinit Poliția Română și FBI pentru arestarea unui hacker român în vârstă de 41 de ani. El este suspectat că ar fi compromis reţeaua unei mari companii de IT româneşti care livrează servicii clienţilor din sectoarele de retail, energie şi utilităţi.
  • Marea Britanie are deja înregistrate peste 37.000 de cazuri de Omicron. Guvernul de la Londra spune că noua variantă este deja dominantă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI