• Peste 65.000 de oameni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Numărul celor care fac primul pas către imunizare e tot mai mic. Doar 16.800 au primit prima doză.
  • De astăzi, România are un nou guvern, și respectiv premier. Cabinetul Ciuca a trecut de parlament cu 318 voturi pentru, 126 impotrivă.
  • Iar președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen l-a feclititat pe actualul premier al României printr-o postare pe twitter. „Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluții împotriva pandemiei și pentru a implementa planul național de redresare și reziliență”, a mai spus ea.
  • Pentru România este mai importantă vaccinarea celor neimunizați, nu administrarea dozei booster, spune noul ministru al sănătății Alexandru Rafila. Administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importantă mai ales pentru ţările cu o acoperire vaccinală de 70 – 80%.
  • Bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu intră în circulație de la 1 decembrie. Îți reamintesc, este prima bancnota pe care este prezentă o personalitate feminină.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT