De astăzi, cine a primit ambele doze de vaccin anti-Covid, cu cel puțin 10 zile înainte, nu mai stă în carantină la întoarcerea în țară.

Poți să mănânci și să bei apă înainte să te vaccinezi însă evită băuturile alcoolice, două săptămâni de la vaccinare, spune Ministerul Sănătății.

La o săptămână de la redeschiderea școlilor, Ministerul Educației anunță că sunt 244 de elevi și 329 de angajați din educație confirmați cu Covid-19. Peste 170 de clase au oprit cursurile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

“Întregul București trebuie să treacă la colectarea selectivă a deșeurilor. Nu mai putem amâna asta”, a spus primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

“Dacă nu ne mobilizăm, China ne va depăși”, a declarat Joe Biden după o discuție telefonică de două ore cu președintele Chinei, Xi Jinping.

Ministerul Sănătății primește cu 11% mai puțini bani în acest an, conform proiectului de buget, publicat aseară de Guvern. Statul va avea venituri de 365 mld. lei iar cheltuielile vor fi de 445, deci vom rămâne cu un deficit de 80 de miliarde de lei.

BBC nu mai are voie să emită în China, anunță autoritățile de acolo. Presa chineză scrie că unele informații date de BBC au afectat interesele naționale ale Beijing ului.

Găsește-ți sufletul pereche pe repede înainte, acum înainte de Ziua Îndrăgostiților. Couple.ro este o aplicație de dating în care te poți înscrie dacă ai între 18 și 24 de ani.

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 al Australian Open. Marketa Vondrousova din Cehia a învins-o cu 6-2, 6-4.

Începând de astăzi și cel puțin până vinerea viitoare va fi ger și multă zăpadă. Vortexul polar se extinde spre sud, peste Europa și aduce o masă de aer foarte rece.