FDA decide astăzi dacă aprobă vaccinul anti covid dezvoltat de Johnson and Johnson. Serul se administrează într-o singură doză și are o eficacitate de 66%.

Ne apropiem de 900.000 de români vaccinați anti-covid. În ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 20.000 de persoane și s-au înregistrat 184 de reacții adverse.

Astăzi este ziua a doua a summitului liderilor Uniunii Europene în care se discută despre securitate și apărare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Iar aseară, în cadrul acestui summit, liderii au decis că cel mai probabil în 3 luni, pașasportul covid va fi necesar.

Curtea de Apel a anulat toate hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență dar și Ordinele Ministerelor Educației și Sănătății prin care se suspendau cursurile fizice din școli, la nivel național. Decizia nu este definitivă.

Statele Unite au bombardat poziții ale unor grupuri islamiste proiraniene din Siria ca reacție la atacurile cu rachete asupra obiectivelor americane din Irak. Sub primele raiduri aeriene efectuate sub conducerea lui Joe Biden.

Poșta Română vrea să își modernizeze și digitalizeze serviciile până în 2025. Pentru asta va investi peste 200 de milioane de lei în următoarea perioadă.

Twitter estimează că va reuși să-și dubleze veniturile anuale până la cel puțin 7,5 miliarde de dolari și vrea să ajungă la 315 milioane de utilizatori în următorii 2 ani.

Toți românii angrenați în șaisprezecimile UEFA Europa League s-au calificat în optimi. Mircea Lucescu a câștigat cu Dinamo Kiev iar Tătărășanu, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu și-au ajutat echipele să treacă mai departe.

Brisbane, Australia ar putea organiza Jocurile Olimpice din 2032. Comitetul Internațional Olimpic l-a ales ca favorit din cele 16 orașe care au candidat.