Nu ai cu cine să-ți lași copilul în vacanța care tocmai a început? Să știi că Primăria Municipiului București îți pune la dispoziție 5 locații unde poți lăsa copilul supravegheat – Muzeul Copiilor, hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului și sediul Corului Național de Cameră Madrigal.

Comisia Juridică propune ca deputatul AUR, Dan Tanasă, să fie sancționat cu avertisment scris, cea mai gravă sancțiune parlamentară. El se face vinovat de ”comportament grobian și limbaj vulgar” pentru că i-a înjurat, pe holurile parlamentului, pe deputații USR PLUS Ionuț Moșteanu și Silviu Dehelean.

Ministerul Finanţelor nu susţine legea care prevede că, în cazul evaziunii fiscale de până la 100.000 de euro, se poate aplica pedeapsa cu amendă şi nu închisoare în cazul celor care achită integral prejudiciul.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Un sondaj realizat de Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie arată că un medic din 3 nu e de acord să administreze vaccinul anti-COVID-19 în cabinetele lor.

Afacerile laboratoarelor de analize medicale au depășit 2,5 miliarde de lei în 2020. Anul ăsta ar putea atinge un nou record istoric, de aproape 3 miliarde de lei, pe fondul crizei sanitare declanşată de pandemie, arată o analiză Frames.

Statul New York legalizează marijuana. Cei de peste 21 de ani pot să cumpere canabis şi să cultive acasă plante pentru consum personal.

Îți mai spun și că locuitorii New York-ului pot să iasă din nou la concerte și la teatru. Sălile se redeschid de azi cu o capacitate limitată la 100 de persoane.

Microsoft dă lovitura! Timp de 10 ani, gigantul american trebuie să producă 120.000 HoloLens de realitate augmentată pentru armata americană. Primește în schimb aproape 22 de miliarde de dolari.

O nouă tranșă de vaccin AstraZeneca – 432.000 doze – ajunge azi în România.

Și vreau să știi că azi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, promulgată de ONU în 2007.