Managerul interimar al Institutului Matei Balș este demis de ministrul Vlad Voiculescu. Îi ia locul directorul medical, dr. Cătălin Apostolescu.

Valeriu Gheorghita ne spune că renunțăm la măști doar după ce atingem imunizarea colectivă si cand vom fi siguri că nu există tulpini neacoperite de vaccinurile anti Covid.

60.000 de angajați din învățământ vor să se vaccineze anti Covid în perioada următoare.Ministrul Sorin Cîmpeanu precizează că în Bucureşti, toți profesorii se vor vaccina la Romexpo.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Directorul OMS acuză ţările bogate că subminează sistemul de distribuţie echitabilă a vaccinurilor anti-Covid19 prin abordarea directă a producătorilor pentru a avea acces la mai multe doze.

Și ultimele studii din India arată că riscul de infectare cu SARS-Cov-2 este de trei ori mai mic dacă porți ochelari. Cei care poartă ochelari își duc mai rar mâinile în zona feței.

Miniștrii de externe ai UE sunt de acord să aplice noi sancțiuni împotriva Rusiei după ce disidentul Alexei Navalnîi a fost închis.

Un calcul publicat de site-ul The Conversation arată că miliardarii poluează de câteva mii de ori mai mult decât cetățenii de rând.Vorbesc despre asta un pic mai târziu cu Sebastian Ujică.

Fii atent! Profesorii din America refuză să mai predea operele lui Shakespeare. Îl consideră misogin, rasist și homofob.

Iar tu dacă nu accepți termenii și condițiile actualizate de WhatsApp până pe 15 mai nu vei mai putea primi sau trimite mesaje.Contul tău va fi listat ca „inactiv” și poate fi șters după 120 de zile.

Într-o zi de 23 februarie 1929 în România începeau concursurile de frumusețe prin declararea Magdei Demetrescu drept “Miss România 1929.