Daniel Mischie, preşedintele HORA, îi solicită prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, ca restaurantele să fie deschise la interior, indiferent de rata de incidență.

România trimite în Republica Moldova o primă tranșă de 20.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Va fi destinată imunizării personalului medical.

Avem vaccin anti Covid, dar mai multe state din centrul Europei sunt lovite în plin de al 3-lea val de îmbolnăviri. De vină este tulpina britanică. Situația din Cehia și Slovacia, în particular, este foarte complicată.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Și parlamentul israelian a votat legea care permite autorităţilor să afle numele persoanelor nevaccinate.

Simona Halep s-a vaccinat anti Covid. Tenismena a putut să-și aleagă vaccinul. A ales serul de la Pfizer pentru că doar acesta și Moderna sunt aprobate de Agenția Mondială Anti-Doping.

Iar Liga Profesionistă de Fotbal vrea să-ți permită consumul de bere slab alcoolizată pe arenele din România. Acest lucru este permis în alte țări europene.

Dacă ești fan Apple îți dau o veste bună. Compania se pregătește să lanseze modele noi de MacBook Pro în a doua jumătate a anului 2021.

Lucid Motors, producătorul de automobile electrice de lux, intenționează să lanseze un rival pentru Tesla Model 3 în 2024 sau 2025.

Aerosmith își amână pentru 2022 concertele programate pentru vara asta în Marea Britanie și Europa.

Trebuie să știi că într-o zi de 25 februarie 1817 se deschidea oficial muzeul Național Brukenthal din Sibiu, cel mai vechi muzeu din țară.