De azi îți poți înscrie copilul la clasa pregătitoare pentru anul școlar 2021-2022. Este al doilea an la rând când nu poți alege învățătorul copilului tău, repartizarea va fi făcută aleatoriu. Să știi că poți depune și online cererile de înscriere, până pe 28 aprilie.

Ministerul Finanțelor te anunță că datoria guvernamentală, adică datoria administrației publice, a ajuns la aproape 48% din PIB la finele lunii ianuarie 2021.

ANAF începe conectarea caselor de marcat. Marile companii vor fi conectate la ANAF până pe 30 iunie. Aparatele fiscale ale firmelor din categoriile mijlocii și mici, până pe 30 noiembrie 2021.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Un tronson al autostrăzii Transilvania Gilău-Nădăşelu s-a surpat la numai trei ani de când a fost inaugurat. Autoritățile dau vina pe cantitățile însemnate de precipitaţii din ultimele săptămâni.

Te anunț că Pfizer trimite,azi,în România,o nouă tranșă de vaccin.Peste 345 de mii de doze ajung pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Și din 13 aprilie se deschid 130 de noi cabinete de vaccinare, iar din 6 aprilie, capacitatea de vaccinare de la 60 de persoane pe cabinet crește la 90 de persoane, declară Valeriu Gheorghiță.

Să știi că în România, numărul total al persoanelor vaccinate se apropie de 2 milioane, mai exact 1.939.484.

Dacă vrei să-ti cumperi apartament in București, fii atent. Ziarul Financiar scrie că prețurile pot crește din vara anului viitor dacă nu se mai autorizează proiecte noi și cererea se menţine.

Echipa de fotbal a României a fost învinsă aseară de Germaniei cu scorul de 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, din 2022.

Și trebuie să știi că într-o zi de 29 martie 2004: România devenea oficial membru NATO.