Azi se afişează rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat 2021. Elevii care sunt mulţumiţi de note îşi pot da acordul să fie trecute în catalog.

Un studiu World Vision România arată cum copiii sunt adesea ignoraţi de societate şi autorităţi. Peste 80% dintre ei spun că luarea deciziilor aparţine adulţilor, ei sunt doar informați despre decizia finală.

Dacă nu ți-ai renegociat contractul la gaze naturale mai ai 3 luni la dispoziție. După 1 iulie tarifele se stabilesc automat.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Fondul Monetar Internaţional îmbunătățește perspectivele privind creşterea economică mondială în 2021 şi 2022, dar avertizează că situaţia financiară rămâne incertă.

Vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca își schimbă numele în Vaxzevria. Serul în sine rămâne neschimbat, doar numele și ambalajul se schimă.

Apple te anunță că ține online, pe 7 iunie, conferința anuală pentru dezvoltatori. Evenimentul este locul în care Apple își dezvăluie de obicei noul software iPhone, iPad, sau Apple Watch .

Să știi că Netflix lansează aproape 30 de producţii franţuzeşti în 2021, printre care și o producţie de ficţiune despre incendiul care a devastat Catedrala Notre-Dame.

Avem vreme frumoasă în următoarea lună, Între 5 și 12 aprilie, se anunță zile chiar mai călduroase decât ar fi normal, până la 22 de grade.

Selecționata sub 21 de ani a echipei naționale de fotbal a fost eliminată de la Euro. A remizat aseară în partida cu Germania, scor final 0-0.

Și într-o zi ca asta, de 31 martie,dar 1967,Jimi Hendrix și-a ars chitara la London’s Astoria Theatre. A fost spitalizat pentru că și-a ars și mâinile. Îți reamintesc că în anul 2003,revista Rolling Stones l-a numit -„Cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor”.