Sunt 1.400 de locuri de ATI pentru pacienții cu COVID-19 şi vor fi suplimentate în scurt timp cu alte 140. Ministrul Sănătății a spus că nu locurile sunt o problemă, ci resursa umană limitată.

Zece cazuri de coagulare a sângelui în urma vaccinului AstraZeneca sunt în curs de analiză, la noi în țară. Mâine aflăm și concluzia Agenției Europene a Medicamentului.

Statele care au suspendat vaccinarea cu AstraZeneca ar putea fi victimele unei manipulări mass-media, ale unor dezinformări, crede un oficial polonez responsabil pentru campania de vaccinare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Franţa a intrat oficial în al treilea val al pandemiei, marcat de noile variante ale coronavirus, anunță premierul Jean Castex.

Florin Cîţu i-a felicitat pe regizorul Alexander Nanau şi pe ceilalți membri ai echipei care a realizat documentarul „Colectiv” pentru dubla nominalizare la premiile „Oscar”.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, propune ca proiectele de lungmetraj documentar să primească o sumă cuprinsă între 1 şi 2 milioane de lei.

Prințul Philip, în vârstă de 99 ani ani a fost externat, după 4 săptămâni de spitalizare. A fost tratat în urma unei infecții.

Nivelul poluării crește dramatic anul acesta față de 2019. Imagini surprinse din satelit arată că unele regiuni depășesc de două ori nivelul de dinainte de pandemie.

Spike Lee va conduce juriul la Festivalul de Film de la Cannes. Cea de-a 74-a ediție a evenimentului ar urma să aibă loc între 6 şi 17 iulie.

Rafael Nadal s-a retras de la turneul de 1.000 de puncte Miami Open. Spaniolul trebuie să se recupereze după o accidentare la spate.