După primele două săptămâni de școală, 809 elevi și peste 630 de angajați din învățământ au fost testați pozitiv cu Covid, iar 730 de clase și-au suspendat activitatea.

Cu o întârziere de mai bine de două luni, bugetul pe 2021 a fost aprobat de Guvern. În acest weekend, ar putea ajunge în Parlament.

Cheltuielile totale se ridică la aproape 400.000 de milioande de lei. Iar ministerele Sănătăţii şi Transporturilor vor primi mai mulţi bani din Fondul de rezervă al Guvernului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ne apropiem de 800.000 de români vaccinați de la debutul campaniei. În ultimele 24 de ore, s-au imunizat 38.000 de persoane, dintre care peste 20,000 au primit rapelul.

Emmanuel Macron cere Uniunii Europene și Statelor Unite să livreze de urgență 13 milioane de doze de vaccin pentru Africa.

Nu îți face prea mult planuri pentru azi. Până la ora 18.00 este o avertizare de ninsori și lapoviță în toată țara. În Capitală, maxima nu va trece de 2-3 grade.

Polonia vorbește de un al treilea val al pandemiei, mai ales din cauza răspândirii rapide a tulpinii britanice. Guvernul de la Varșovia ia în calcul un nou lockdown.

Joe Biden a vizitat fabrica pfizer din Michigan și a spus că până la sfârșitul lui iulie va livra 600 de milioane de doze de vaccin pentru americani.

De la 10.30, începe finala Australian Open între Naomi Osaka și Jennifer Brady. Din cele trei întâlniri directe de până acum, japozene a ieșit învingătoare de două ori.

Astăzi Rihanna împlinește 33 de ani și La multi ani poti sa ii spui și lui Cindy Crowford, una dintre cele mai de succes top modele din istorie.