• În 4 ani, autostrada A7, sau autostrada Moldovei, adică 500 de km ar putea fi gata. Cel puțin asta ne promit aleșii care astăzi se întâlnesc într-o ședință de guvern în care vor discuta despre celelalte proiecte care vor beneficia de prefinanțarea prin PNRR.
  • CNCAV transmite că dacă ești vaccinat sau ai trecut prin boală, ai o protecție crescută în fața variantei Omicron. Asta după ce aseară a fost confirmat al 8-lea caz de infectare cu noua variantă în România.
  • Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaște legitimitatea alegerilor organizate duminică în Transnistria. Ministerul transmite că România susține o reglementare pașnică și durabilă a conflictului transnistrean.
  • Bitdefender, una dintre cele mai mari afaceri cu soft create în România și un jucător important în piața cyber security, pregăteşte listarea în SUA la o evaluare de „unicorn“, de aproape 2 mld. dolari.
  • 43% din organizațiile din România nu au o politică ce interzice angajaților să demisioneze în timp ce dețin datele de lucru ale companiilor, arată un studiu Eset România. La nivel mondial, costurile incidentelor din cauza foștilor angajați au crescut cu 31% în perioada 2018-2020, până la aproape 11 milioane de dolari.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT