Numărul cazurilor de Omicron a ajuns la 2.127 și au fost confirmate deja în 25 de state din UE anunță ECDC. Cele mai afectate țări sunt Norvegia, Danemarca, Belgia, Germania, Franța, Suedia, Portugalia și Spania. România a rămas deocamdată la 8 cazuri confirmate de Omicron.

Guvernul se reunește azi pentru a pune la punct forma bugetului. Pe masă sunt ordonanțele de urgență pentru pensii și alocații. Dacă partidele ajung la un consens, pe 23 decembrie bugetul pe 2022 va putea trece prin Parlament.

„Paxlovid” te apără de formele grave de covid. Pastila reduce cu 90% riscul de spitalizare și decesul persoanelor cu risc crescut, dacă e administrată în primele zile de la apariția simptomelor, anunță compania Pfizer.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă locuiești în Anglia trebuie să știi că vei avea nevoie de Green Pass în toate spațiile publice închise. Legea, votată cu 369 de voturi pentru și 126 împotrivă întră în vigoare de astăzi.

Honda a lansat un proiect care va identifica drumurile proaste. Sistemul de monitorizare folosește coordonatele GPS și camerele video, iar informațiile colectate vor fi transmise șefilor de la Drumuri.