• Medicii de familie stau la baza măsurilor luate pentru valul cinci. Ne dorim să scadă cât mai mult presiunea pusă pe medicii ATI, a spus aseară premierul Nicolae Ciucă. În privința introducerii certificatului verde, anul se încheie fără o decizie.
  • Tot aseară, premierul a anunțat că la începutul noului an România va primi alte 2 mliarde de euro din PNRR. Din cauza procedurilor, banii vor fi folosiți la primăvară. Săptămâna viitoare va fi înființat, prin Hotărâre de Guvern și un departament care va monitoriza toate proiectele PNRR.
  • Vaccinul Johnson&Johnson alături de doza booster are o eficienţă de 85% împotriva cazurilor grave de covid, arată un studiu al Consiliului Sud-African de Cercetare Medicală.
  • Plățile de pe Ghișeul.ro au ajuns la un nivel record în acest an: un miliard de lei. S-au făcut 2,6 milioane de tranzacții iar platforma a crescut în 2021 cât în ultimii nouă ani.
  • Ieri s-a semnat pentru înființarea Fondului de Fonduri pentru Investiții. Astfel, start-up-urile și firmele mici și mijlocii vor putea obține finanțări prin aproximativ 20 de fonduri de investiții, alimentate din bani europeni.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP